Splošni pogoji

Spletne strani www.aspega.si upravlja podjetje Aspega Iztok Vidic s.p., v nadaljnjem besedilu ponudnik.

Podatki o podjetju:

ASPEGA Iztok Vidic s.p.
Glavarjeva ulica 30
1000 Ljubljana

ID št. za DDV: SI18963234
Matična številka: 5172902

Kontakt:
e-pošta: info@aspega.si
telefon: 041 758 511

1. Vse naveden cene so v evrih in vključujejo DDV. Cene veljajo v trenutku naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti.

2. Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletnih straneh podjetja. Kljub temu se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cene spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

3. Ponudnik se trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, vendar se vse fotografije smatrajo kot simbolične. Potrebno je upoštevati, da pri rastlinskem sadilnem materialu neizogibno prihaja do manjših razlik v velikosti, obliki in barvi.

4. Zagotavljamo kakovost sadilnega materiala in drugih artiklov  ob pošiljanju. Priporočamo, da prejeto pošiljko takoj odprete in preberete priložena navodila (velja zlasti za rastlinski sadilni material).

5. Naročila sprejemamo preko elektronske pošte in telefona. Naročeno bo odposlano v nekaj dneh oziroma po dogovoru, preko Pošte Slovenije. Stroški pošiljanja se obračunajo po ceniku Pošte Slovenije.

6. Načini plačila: po povzetju – plačilo z gotovino ob prevzemu (v tem primeru vam Pošta zaračuna še 1,05 € provizije za pošiljke v vrednosti do 98 € in 1,07 % vrednosti pošiljke, če ta znaša več kot 98 €) ali z nakazilom na TRR ponudnika po predračunu.

7. Kot kupcu vam pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

8. Ponudnik se zavezuje k varovanju osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Vaši podatki bodo služili izključno potrebam izvedbe in dostave naročila ter obveščanja preko e-pošte. Če ne želite prejemati obvestil preko e-pošte, nam to sporočite na naš e-naslov info@aspega.si.

9. Za morebitne spore, ki jih ne bi mogli sporazumno rešiti, je pristojno sodišče v Ljubljani.

PRAVNO OBVESTILO

Vsa besedila, slike, grafični in video elementi na spletnih straneh www.aspega.si so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine ter so zaščiteni z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah. Naštete elemente ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez pisnega dovoljenja zastopnika podjetja.