Predavanje o špargljih v Vrtnarski hiši

Šparglji na vrtuVabimo vas na delavnico s predavanjem »ŠPARGLJI NA ZELENJAVNEM VRTU«. Šparglje bomo posadili na ekološkem vrtu Cvetlične in nato povedali še kako skrbeti zanje, da se bomo lahko vsako pomlad veselili svežih špargljev z domačega vrta.

Delavnica s predavanjem bo potekala v Vrtnarski hiši na Rudniku oziroma na ekološkem vrtu Cvetlične, v soboto 18. aprila 2015, s pričetkom ob 10. uri. Lahko boste tudi kupili sadike špargljev, enoletne korenike nekaterih sort iz naše ponudbe.

Kako priti do Vrtnarske hiše in ekološkega vrta na Rudniku, si poglejte tukaj ali tukaj.

Vrtnarska hiša na Rudniku je lokacija, ki si jo je vredno zapomniti. Tu se družita podjetji Cvetlična Jerneje Jošar in Trajnice Carniola Matica Severja, zato je vedno kaj zanimivega in lepega za videti. In tudi mi bomo spremljali rast in razvoj špargljev, ki jih bomo posadili na ekološkem vrtu Cvetlične.

Vabljeni torej na košček znanja o špargljih, mimogrede pa boste lahko kupili še sadike špargljev iz Aspegine ponudbe, karkoli iz ponudbe Cvetlične (ekološka semena, gnojila, substrate… in seveda knjigo Ekološko vrtnarjenje za vsakogar Jerneje Jošar) in tudi Carnioline trajnice za vaš okrasni vrt.

Komentiranje zaprto.